Přes noc marinovaná kuřecí prsa, jehněčí maso, nebo kuřecí stehna v omáčce z jogurtu a ve variaci koření. Vše připraveno ve speciální Tandoori peci.
Kuře tandoori
235 CZK
Kuřecí tikka
240 CZK
Jehněčí tikka
280 CZK
Šiš Kebab
240 CZK
Paneer Šašlik
245 CZK
Míchané pokrmy Tandoori
395 CZK
Královské krevety
495 CZK
Kuřecí shish Kebab
245 CZK
Kuřecí Malai Tika
260 CZK
Curry
Středně hustá omáčka z curry a celé řady orientálního koření
Kuře curry
200 CZK
Jehněčí curry
240 CZK
Krevetové curry
230 CZK
Zeleninové curry
195 CZK
Madras 🌶️
Kousky kuřete marinované v citronové šťávě, kokos a chilli, poté dušené v lehký ostré pikantní omáčce.
Kuřecí madras
210 CZK
Jehněčí madras
250 CZK
Krevetový madras
240 CZK
Zeleninový madras
205 CZK
Vindaloo 🌶️🌶️🌶️
Marinovaného maso nebo zelenina ve vinném octě a česneku známé v portugalštině pod názvem Vinha d'Alho (vinha: vinný ocet a alho: česnek). Vindaloo je hustá omacka, typické vůně po orientálním koření a ostré pálivé chuti.
Hustá kořeněná omáčka se cibule, rajčaty, zelena a červena paprikou a čerstvými listy koriandru – lehce ostré !
Kuřecí bhuna
235 CZK
Jehněčí bhuna
260 CZK
Krevetová bhuna
250 CZK
Zeleninová bhuna
215 CZK
Tikka Masala
Tikka masala je v Británii populární pokrm vycházející z indické kuchyně. Jedná se o kousky grilování marinovaného tikka podávané s oranžově smetanova karí omáčkou. Jako příloha se obvykle podává rýže nebo indický pečivo Naan.
Kuře tikka masala
270 CZK
Jehněčí tikka masala
285 CZK
Paneer tikka masala
240 CZK
Korma
Kokosová omáčka s mandlemi, sušeně ananas, máslem a zázvorem. Lehce sladký pokrm jemné chuti.
Kuřecí korma
250 CZK
Jehněčí korma
270 CZK
Krevetová korma
265 CZK
Zeleninová korma
235 CZK
Kadhai 🌶️
Lahodný indický pokrm Kadai v sobě spojuje jemnou chuť maso nebo domácí indický sýru, šťavnaté papriky, svěžích rajčat a křupavé cibule. To vše je ochuceno pikantním česnekem, špetkou chilli a dalším indickým kořením.
Kureci kadai🌶️
205 CZK
Jehněčí kadai 🌶️
265 CZK
Paneer kadai 🌶️
190 CZK
Krevetovy kadai 🌶️
215 CZK
Phall 🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️
Phal (nebo také Phaal) patří mezi nejostřejší indická kari. Běžně se podává s jehněčím nebo kuřecí masem, rajčaty a zázvorem. Za ještě intenzivnější chutí této indické lahůdky stojí již zmiňované chilli papričky bhut jolokia.
Kuřecí phall 🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️
200 CZK
Jehněčí phall🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️
260 CZK
Krevetový phall🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️
230 CZK
Zeleninový phall🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️
175 CZK
Biryani
Biryani je pokrm z rýže, typický pro Indický subkontinent, K přípravě se kromě rýže používá maso a zelenina. Důležitá je kořenící směs, kde najdeme např. muškátový oříšek, muškátový květ, pepř, hřebíček, kardamom, skořici, bobkový list, koriandr, mátu, zázvor, cibuli a česnek. podávaná s raitou.