Podnik bude otevřen Dnes v 12:00
Tenké indické křupavé krekry vyrobené z cizrnové mouky.Obvykle se podává jako předkrm


Křupavá pečená placka z cizrnové mouky přelitá nakrájenou cibulí, čerstvým koriandrem, rajčaty, okurky a dalším indickým kořením

Kuřecí polévka v indickém stylu je lahodná krémová polévka , kde se vaří křehké kuře s indickým kořením, bylinkami.

Teplá a uklidňující indická polévka. Tato polévka z červené čočky je vyrobena s nádechem kari, kurkumy, smetany a čerstvého koriandru.

Indická rajčatová polévka je úžasná směs Garam Masala, kurkumy, smetany, která vám připomene všechny vaše oblíbené indické chutě.

Ikonické indické občerstvení,taštičky plněné kořeněnou bramborovou náplní a skvěle se hodí k čerstvé mátovou a tamarindovému čatní.

Vločkovitá a křupavá smažená samosa je jednou z nejoblíbenějších taštičky v severoin- dické kuchyni plněná kuřecím mletým masem a indickým kořením podávaná s mátovou a tama- rindovým čatní.

domácí indické sýr je oblíbené indické občerst- vení, ve kterém se kousky měkkého paner smaží poté, co jsou obaleny v těstíčku z kořeněné cizrnové mouky, podávané s čatní.

Marinované kuřecí kousky, namáčené v těstíčku a smažené do přitažlivé zlaté dokonalosti. Namočte je do tamarindového a mátového čatní, abyste si vychutnali masovou křupavost.

Máslové kuře se připravuje z marinovaného kuřete, které se nejprve griluje a poté vaří v bohaté omáčce z rajčat, másla, bylinek, kardamonu a speciální směsi koření jako základu.

Tikka masala se skládá z grilovaný kuřecí tikka, vykostěných kousků masa marinovaných v koření a jogurtu, které se pečou v tandoor, podávané ve smetanové omáčce s nádechem kokosového mléka.

Rogan josh se skládá z kousků jehněčího masa dušeného s omáčkou ochucenou česnekem, zázvorem a aromatickým kořením, hřebíčkem,garam masala, kardamomem a skořicí.

Tikka masala se skládá z grilovaný jehněčí tikka, vykostěných kousků masa marinovaných v koření a jogurtu, které se pečou v tandoor, podávané ve smetanové omáčce s nádechem kokosového mléka.

Saag gosht z kousky jehněčího masa a jemně nasekaného špenátu a pomalu vařený v cibulovo- rajčatové omáčce, okořeněný kmínem, čerstvým česnekem, špetkou smetany a garam masalou vytváří voňavé kari.

Kuřecí dopiaza je vegetariánské jídlo ve velkých městech v Indii, které se skládá z vykostěného kuřete vařeného s cibulí, paprikou a dalšími tajnými přísadami.

Korma je jemné kari jídlo skládající se z kousků kuřecích prsou nebo vykostěného jehněčího masa, dušené v bohaté krémové omáčce z smetnaou,indickým máslem, koření a ořechů (mandlí a kešu), s jemným nádechem kardamonu.

Korma je jemné kari jídlo skládající se z kousků vykostěného jehněčího masa, dušené v bohaté krémové omáčce z smetnaou,indickým máslem, koření a ořechů (mandlí a kešu), s jemným nádechem kardamonu.

Madras je středně pálivé kari, pochází z jihu Indie, a dostane své jméno od města Madras.Madras kari patří Česnek zázvorové pastou, cibule,Garam masala, koriandr a italská rajčatová hustá červená omáčka.

Madras je středně pálivé kari, své jméno od města Madras.Madras kari patří Česnek zázvorové pastou, cibule,Garam masala, koriandr a italská rajčatová hustá červená omáčka.

Tento pokrm se obvykle skládá ze základu čerstvé cibule, rajčat, papriky, česneku, zázvoru a indického koření, které se smaží společně, aby vytvořily hustou omáčku.

Tento pokrm se obvykle skládá ze základu čerstvé cibule, rajčat, papriky, česneku, zázvoru a indického koření, které se smaží společně, aby vytvořily hustou omáčku.

Oblíbené indo-čínské jídlo.sušené chilli, čerstvý česnek, paprikové kuře je vyrobeno z křupavých kuřecích kousků a lehce vhozeno do pikantní chilli sójové omáče.

Vindaloo je pikantní indické kari z Goa, které je ovlivněno portugalskou kuchyní ochucené kašmírským suchým chilli a bramborami s pastou vindaloo pikantní zároveň – velmi pálivé

Vindaloo je pikantní indické kari z Goa, které je ovlivněno portugalskou kuchyní ochucené kašmírským suchým chilli a bramborami s pastou vindaloo pikantní zároveň – velmi pálivé

Křehké šťavnaté kousky grilovaného kuřecího tikka v pikantní v paprikové omáčce na bázi rajčat plněné restovanou zelenou, červenou paprikou, zázvorem a cibulí, pálivé jídlo.

Křehké šťavnaté kousky grilovaného jehněčí tikka v pikantní v paprikové omáčce na bázi rajčat plněné restovanou zelenou, červenou paprikou, zázvorem a cibulí, pálivé jídlo.

krevety v pikantní v paprikové omáčce na bázi rajčat plněné restovanou zelenou, červenou paprikou, zázvorem a cibulí, pálivé jídlo.

Přes noc marinované kuře, jehněčí, indický sýr nebo losos ryba v omáčce z jogurtu, zázvoru, česnekové pasty a různého indického koření, grilované ve speciální kouřové hliněné peci tandoor. Doporučená příloha indické nan chleby.
Kuřecí stehna, marinovaná v omáčce z jogurtu a různých druhů koření, grilovaná v peci Tandoor

Kuřecí prsa marinovaná v delikátní směsi indického koření, grilovaná v peci Tandoor

Kousky jehněčího filé, marinované a grilované v peci Tandoor

Jehněčí mleté maso s exotickým kořením, připravené v peci Tandoor


Výběr z Kuřecího tandoori, Kuřecí tikka, Šiš kebab a Jehněčí tikka

Grilovaný domaci indický sýr s cibulí, rajčaty a paprikou

Pokrm z Mughalské říše Biriani je ochucený zázvorovo-česnekovou pastou, kurkumou, kmínem, kardamonem, koriandrem a čerstvou mátou. Nejprve se vaří jako husté kari a poté se vaří spolu s rýží růžovou vodou a indickým máslem.



Paneer Butter Masala, také známý jako máslová paneer, je bohaté a krémové kari vyrobené z paneeru (indický sýr), koření, cibule, rajčat, kešu oříšků a indícké másla (Ghee).

Dall tadka je oblíbený indický pokrm z luštěnin a koření.Tadka Dall je žlutá,červená a oranžová loupaná půlená mix čočka pomalu vařená a ochucená smaženým česnekem, cibule, kmínem a hořčičnými semínky bez dodaných konzervantů.

Velmi oblíbené tradiční jídlo v Indii, dall makhani obsahuje urud dall (černá čočka) v bohaté máslové a smetanové omáčce s česnekem, stejně jako spoustou koření včetně kurkumy, kmínu a mletého koriandru.

Palak Paneer je oblíbené indické jídlo, kde se indický sýr vaří se špenátovým pyré. Chutné a zdravé! Skvělé s naanem!

Dokřupava opečený paneer (indický sýr) se zeleným hráškem v jemné omáčce z kokosového mléka a smetanou ochucené špetkou kurkumy a garam masala.

Chana masala je velmi oblíbené veganské jídlo v celé jižní Asii, zejména v Indii. Jedná se o druh dušené cizrna, připravované s cibulí, rajčaty a různým kořením.

Kadai Paneer (indický sýr) je indický pokrm vyrobený vařením paneeru a papriky ve voňavém, čerstvě mletém prášku koření. Doporučená příloha s kminová rýží nebo chleb naan.

Aloo Gobi je tradiční indické jídlo, které kombinuje brambory (aloo) a květák (gobi) v aromatické a kořeněné omáčce. Tato veganská pochoutka je plná chutí a je skvělá jako hlavní jídlo.

Sabjee je originálna koreninová zmes pre jednoduchú a rýchlu prípravu pestrofarebného vegetariánske jedla.

Jednoduché smažení z brambor a čerstvých listů pískavice řecké seno, toto Aloo Methi je lehce kořeněné a nejlépe si ho vychutnáte s indícký chlebem jako naan nebo chapati.

Paneer je mughlajské jídlo, kde se paneer (indický sýr) vaří ve smetanové omáčce z cibule, jogurtu, ořechů a semínek.nejlepší kombinace s indícký chlebem naan.

Raita je oblíbené indické omáčka, které je na bázi jogurtu. Vyrobeno z okurky, mrkve, čerstvé zeleniny, černé soli, kmínu a koriandr. příloha pro zchlazení pikantnosti.
Raita je oblíbené indické omáčka, které je na bázi jogurtu. Vyrobeno z okurky, mrkve, čerstvé zeleniny, černé soli, kmínu a koriandr. příloha pro zchlazení pikantnosti.

Salát je vyroben ze základních ingrediencí a obvykle se skládá z nakrájených okurek, rajčat, papriky a koriandru, s jednoduchým dresinkem vyrobeným z citronové šťávy, černé soli a kmínu.

Tento oblíbený indický salát - nakrájené cibulové kroužky promíchané s pikantním, pikantním dresinkem a čerstvými bylinkami, je dokonalým doplňkem vašeho indického kari.

Nan je kvasnicový plochý chléb pečený v peci tandúru.
Jemný indický měkký chléb pečený v peci Tandoor

indický chléb s máslem

Česnekový indický chléb, pečený v peci Tandoori

Česnekový indický chléb, pečený v peci Tandoori doplněný chilli

Sýrový indický chléb, pečený v peci Tandoori

Tradiční indická placka dělaná na pánvi

Indický chléb, smažený na másle

Indický chléb, plněný bramborovou směsí s koriandrem

Rýže Basmati je jednou z nejznámějších a nejoblíbenějších druhů rýže na světě

Rýže jemně kořeněná (Pilau) je perfektním doplňkem ke kari hostině. přidávají celý kardamom, hřebíček, bobek a skořici pro opojnou vůni, spolu s pěkným kouskem máslem. Podávejte s jakýmkoliv oblíbeným kari.

Basmati rýže připravená s vejcem, jarní cibulkou, sójovou omáčkou.

rýže basmati smažená s míchanou zeleninou.

Basmati rýže smažená s čerstvými houbami, sójovou omáčkou a koriandrem.

basmati rýže se sezamovými semínky a kešu oříšky

Barevná basmati rýže s aromatickým kmínem a koriandrem.

Gulab Jamuns jsou jedním z nejslavnějších dezertních jídel v Indii. Dort jako kulaté knedlíky jsou vyrobeny z mléka ochucené kardamonem.

Kheer je druh sladkého pudinku, populárního v Indii. Obvykle se vyrábí vařením mléka, cukru a obilovin.







Lassi je původem indický krémový nápoj, skládající se hlavně z jogurtu, voda a cukr.. Lze jej namíchat sladký i slaný, se spoustu rozličných chutí a ovoce.

Lassi je původem indický krémový nápoj, skládající se hlavně z jogurtu, mléka a koření. Lze jej namíchat sladký i slaný, se spoustu rozličných chutí a koření.

Lassi je původem indický krémový nápoj, skládající se hlavně z jogurtu, mléka a koření. Lze jej namíchat sladký i slaný, se spoustu rozličných chutí a koření.












